Την δική τους απάντηση στις κατηγορίες της Τουρκίας, έστειλαν διπλωματικές πηγές της χώρας μας, τονίζοντας ότι είναι οξύμωρο να κατηγορεί την Ελλάδα η Άγκυρα.
«Αποτελεί τουλάχιστον οξύμωρο η Τουρκία να ισχυρίζεται ότι εργάζεται για τη διασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή και παράλληλα να κατηγορεί την Ελλάδα ότι προτιμά την ένταση, τη στιγμή κατά την οποία είναι ευρέως γνωστό ότι με τις παράνομες ενέργειές της, η Τουρκία αποσταθεροποιεί την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή» τονίζουν διπλωματικές πηγές.
Όπως τονίζουν, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και δεν χρήζουν σχολιασμού για όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.
«Η Ελλάδα, με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο, καλλιεργεί σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με όλες τις χώρες της περιοχής που ασπάζονται τις αρχές αυτές. Μόνο κατά τις τελευταίες δύο ημέρες, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είχε συναντήσεις με τους ομολόγους του της Αιγύπτου, του Ιράκ, της Ιορδανίας, τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ, τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου, καθώς και τους υφυπουργούς Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ομάν»
Δείτε επίσης: Επιχειρήσεις: Σε ρυθμούς “Black Friday” και “Cyber Monday”
- Ο πόλεμος για την κυριαρχία στο οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα: Πώς εξαρθρώθηκε η ρωσόφωνη μαφία των τσιγαράδων
- Ο MrBeast αποκαλύπτει την σκοτεινή πλευρά της επιτυχίας του
- Ο Καραλής επιστρέφει θριαμβευτής στην Αθήνα, γεμάτος ενέργεια από τον κόσμο
- Ελ Εριάν: Η οπτική του για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας και οι επιπτώσεις των δασμών
- Πτώση πανικού στη Wall Street: κατακρήμνιση των τεχνολογικών μετοχών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr