Π. Δαλαμπούρα στην politic: «Ο κ. Μητσοτάκης καταλαβαίνει καλά ότι ο Ν. Ανδρουλάκης θα ήταν ένας πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος για την πρωθυπουργία» (vid)

Συνεχίζονται σήμερα για τρίτη και τελευταία μέρα οι εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Η κάμερα της politic συνάντησε το στέλεχος της παράταξης κ. Πέννυ Δαλαμπούρα η οποία μας μίλησε για τη διαδικασία του συνεδρίου και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Συνέντευξη: Δημήτρης Κετικίδης

Κάμερα: Χρίστος Φιλιππούδης

Η κ. Δαλαμπούρα τόνισε χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ γίνεται ξανά πρωταγωνιστής στο πολιτικό προσκήνιο», ενώ ανέφερε ότι «οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ είναι συγκεκριμένες και κοστολογημένες για όλα τα θέματα».

Σχολιάζοντας την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του Κινήματος υπογράμμισε ότι «είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος για τον κ. Μητσοτάκη» ωστόσο «ο Πρωθυπουργός επιλέγει για αντίπαλό του τον ηττημένο κ. Τσίπρα».

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «όλα αυτά τα χρόνια λυμαίνονταν το χώρο που ανήκει το ΠΑΣΟΚ» ενώ τους χαρακτήρισε «διαρρήκτες της κεντροαριστεράς».

Δείτε επίσης: Π. Δαλαμπούρα: «Η επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ»