Π. Μαρινάκης: Κασσελάκης και Βελόπουλος έχουν κοινά χαρακτηριστικά – Καταλήγουν στα λεφτόδεντρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη, στον οποίο εντοπίζει κοινά χαρακτηριστικά με τον Κυριάκο Βελόπουλο – Κοινός παρονομαστής τα λεφτόδεντρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τοποθετήθηκε στο Mega και ερωτηθείς για τα «θαύματα» Κασσελάκη κατά την βάπτισή του είπε ότι δεν πειράζει καθόλου που είναι θρήσκος ούτε που εκμυστηρεύτηκε μια προσωπική του στιγμή αλλά σημείωσε:

propoli

«Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν τη θρησκεία και στην ίδια πρόταση να λέμε για διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους. Ή να κατηγορούμε αυτούς που μιλούν για πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια οι οποίες συμφωνώ, δεν ανήκουν σε κανέναν, είναι ιερές έννοιες και πάντα το λέγαμε, αρκεί να τις υπερασπίζεται με την στάση ζωής του. Δεν είναι δική μας δουλειά, να μπούμε σε αυτό. Ο κ. Κασσελάκης ξεδιπλώνει τις δικές του απόψεις με ένα μέρος του ακροατηρίου του να συμφωνεί, άλλο να διαφωνεί. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς, είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή μας δουλειά».

Ο Π. Μαρινάκης συνέχισε λέγοντας: «ο κόσμος είδε ότι με τους θαυματοποιούς δεν βρήκε άκρη. Αυτοί οι οποίοι θα περπατούσαν στο νερό, θα έκαναν το ψάρι κρέας, θα διέγραφαν χρέη, τελείωσαν».

Ερωτηθείς για το εάν ο κ. Κασσελάκης με αυτά που είπε προσομοιάζει με τις επιστολές του Ιησού που διατυμπάνιζε ο κ. Βελόπουλος, απάντησε: «Έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά ως προς το πού καταλήγουν στα λεφτόδεντρα».

Και εξήγησε: «Δηλαδή, οι συντάξεις των 3.000 ευρώ που έγιναν 4.000 την επόμενη ημέρα από τον κ. Βελόπουλο και ο μηδενισμός ΦΠΑ σε κάποια αγαθά που κοστίζουν 2,3 δις το χρόνο του κ. Κασσελάκη, έχουν έναν κοινό παρανομαστή: Τα λεφτόδεντρα. Ευτυχώς για την αλήθεια, δυστυχώς για όσα περάσαμε, η λογική αυτή δοκιμάστηκε στην πράξη και είδαμε πού οδήγησε. Εμείς λοιπόν ούτε θαύματα υποσχόμαστε, ούτε τη ζωή των πολιτών μπορούμε να αλλάξουμε από τη μια μέρα στην άλλη. Υποσχόμαστε και εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα που με σκληρή δουλειά έχει αποτελέσματα μετρήσιμα, σε μια δύσκολη καθημερινότητα».

Σε σχέση με τα Τέμπη είπε πως «έχουμε χρέος να αποδοθεί δικαιοσύνη και δικαιοσύνη θα αποδοθεί από τους ανακριτές και τους εισαγγελείς».

«Δεν υπάρχει καμία συγκάλυψη. Κανείς δεν είναι αθώος επειδή έχει την οποιαδήποτε ιδιότητα και κανείς δεν είναι ένοχος επειδή το λέει ο οποιοσδήποτε, πέραν της Δικαιοσύνης. Απάντησε ο πρωθυπουργός στη Βουλή με σεβασμό στους ανθρώπους αυτούς. Και από την άλλη έχουμε μία αντιπολίτευση που έφτασε στο σημείο να κάνει καμπάνια με τα ονόματα νεκρών. Όλα θα τα λύσει η Δικαιοσύνη. Οι χρόνοι που τρέχει η έρευνα για τα Τέμπη είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά ποινικά χρονικά».

Αναφερόμενος στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας αλλά και το bullying μεταξύ ανηλίκων είπε:

«Οι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία είναι 831 σε 15 μέρες σε 2.165 κλήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η αστυνομία προσπάθεια. Ενισχύουμε τα τμήματα, το panic button. Με τον νέο κωδικό κώδικα δεν βγαίνουν. Για τον βιασμό ανηλίκου το πήγαμε ισόβια και αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο το έκαναν ισόβια μέχρι 15 χρόνια και εμείς το κλάναμε ισόβια. Στα σχολεία έχουν διπλασιαστεί οι ψυχολόγοι και γίνατε ήδη να καταγγέλλονται. Η σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με ένα ολοκληρωμένο πλέγμα παρεμβάσεων».

Σε σχέση με την κακοκαιρία, είπε πως το Συντονιστικό συνεδριάζει συνέχεια αλλά δεν έχει αναφερθεί ακόμα  κάτι ιδιαιτέρως ανησυχητικό αλλά αυτό αλλάζει λεπτό με το λεπτό.

«Θα περάσουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι καθώς θα έχουμε πολλές περιπτώσεις που θα χρειαστεί να επέμβει ο κρατικός μηχανισμός. Επειδή πέρσι ζήσαμε τη μεγαλύτερη θεομηνία ας μην προδικάζουμε».

Loading