Π. Μαρινάκης: Ο Ζαγοράκης δεν έστειλε ούτε μία επιστολή… Να πει, ρε παιδιά θα κατέβω με ένα άλλο κόμμα

Παύλος Μαρινάκης – Κυβερνητικός Εκπρόσωπος – Ο Ζαγοράκης δεν έστειλε ούτε μία επιστολή – Η υποψηφιότητα του διαπιστώθηκε από την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη στις επικείμενες Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, διαπιστώθηκε από την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

propoli

Φανερά ενοχλημένο το Μαξίμου με την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ο οποίος δεν ενημέρωσε την ΝΔ, το κόμμα με το οποίο εξελέγη δις ότι θα είναι υποψηφίος σε αυτές τις ευρωεκλογές με άλλο κόμμα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, επισήμανε αρχικά ότι: «Αυτοδικαίως βάσει του καταστατικού της ΝΔ έπαψε να είναι μέλος της ευρωομάδας και μέλος του κόμματος της ΝΔ ο κ. Ζαγοράκης».

Είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει περαιτέρω, καθώς είναι επιλογή του κάθε στελέχους να είναι υποψήφιος με όποιο κόμμα θέλει. 

Έσπευσε όμως να σημειώσει ότι: «Δεν θυμάμαι εν ενεργεία ευρωβουλευτής να έχει κάνει τέτοια κίνηση, χωρίς να στείλει έστω μία επιστολή. Να πει, ρε παιδιά θα κατέβω με ένα άλλο κόμμα. Να ειδοποιήσει το κόμμα με το οποίο εξελέγη δύο φορές και ήταν ευρωβουλευτής 10 χρόνια. Διαπιστώθηκε από την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ».

Loading