Ο Παύλος Μαρινάκης επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση Novartis. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επιτίθεται κατά του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αναφορικά με την ανακοίνωση που δημοσίευσε ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Τσουκαλάς. Η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ συνιστά την κορύφωση της ανεκδιήγητης προσπάθειας του κόμματος να απαξιώσει μία γενναία πρόταση.
Ο κ. Μαρινάκης υπογραμμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει επικίνδυνους συμψηφισμούς, παραθέτοντας μια ανάρτηση του πρωθυπουργού από το 2018 που αναφερόταν στη σκευωρία Novartis. Η κυβέρνηση αποδέχθηκε το κατηγορητήριο της αντιπολίτευσης για λόγους διαφάνειας και ασφάλειας δικαίου.
Αναφερόμενος στον κ. Τριαντόπουλο, σημειώνει ότι η κυβέρνηση δεν κλείνει την προανακριτική επιτροπή, όπως είχε συμβεί το 2018, αλλά προτείνει την παραπομπή της υπόθεσής του στους τακτικούς δικαστές. Καλεί το ΠΑΣΟΚ να μην εμπλέκεται σε επικίνδυνους συμψηφισμούς και να πάρει θέση για τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς, νωρίτερα εξαπέλυσε πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ρωτώντας για την έλλειψη διάθεσης να λειτουργήσει η προανακριτική επιτροπή και τις συνεχείς διαψεύσεις του πρωθυπουργού. Επισημαίνει ότι, παρά τις προσπάθειες να κερδίσει χρόνο, η αλήθεια πάντα θα βγαίνει στο φως.
Πηγή περιεχομένου: in.gr