Παπαδημούλης στην Atlas TV: “Οι αστυνομικοί πήγαν στη Νέα Σμύρνη με διάθεση να χυθεί αίμα” (vid)

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αποδείχθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στην εκπομπή της Atlas TV “Οι Απέναντι”, την οποία επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Χρήστος Τσαλικίδης και Σταύρος Οραήλογλου.

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, ρίχνοντας ευθείες βολές προς την αστυνομία – και κατ’ επέκταση προς την κυβέρνηση.

“Τους πολλούς χιλιάδες ανθρώπους στη Νέα Σμύρνη τους κατέβασε στο δρόμο η άγρια καταστολή, όπου ήρθαν αστυνομικοί με διάθεση να χυθεί αίμα και ξυλοκοπούσαν οικογένειες και ανθρώπους που είχαν πάει εκεί για να ξεμουδιάσουν λίγο, κάνοντας την κυριακάτικη βόλτα τους και τηρώντας όλα τα μέτρα – αποστολή sms, αποστάσεις και μάσκες. Εάν υπάρχει μια ευθύνη για τους μπαχαλάκηδες, είναι στην κυβέρνηση και στις υπηρεσίες ασφαλείας που ενώ είχαν πληροφορίες ότι θα κατέβουν χούλιγκανς από διάφορες μεριές της Αττικής δεν πήραν κανένα μέτρο για να απομονώσουν αυτά τα στοιχεία και να προστατεύσουν την ειρηνική διαδήλωση των χιλιάδων ανθρώπων”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Έλληνα Ευρωβουλευτή.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Δ. Παπαδημούλης: Από την ισότητα των φύλων βγαίνει κερδισμένη και η δημοκρατία και η οικονομία