Παπανδρέου: «Με αρχηγό τον Ανδρουλάκη Μητσοτάκης και Τσίπρας θα κάνουν πάρτι» (vids)

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι «μοίραζε καρέκλες» όσο ήταν γραμματέας

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Παπανδρέου φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

propoli

Ο πρώην Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στον συνυποψήφιό του Νίκο Ανδρουλάκη και στο γεγονός ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι θα τον στηρίξει στη δεύτερη Κυριακή. Αρχικά ο κ. Παπανδρέου είπε ότι «οι πολίτες δεν είναι κοπάδι» και συνέχισε πως «δεν ξέρω ποια συμφωνία έχουν κάνει μεταξύ τους, δεν έχει σχέση με την παράταξη. Δεν ξέρω τι έχουν συνεννοηθεί, ας μας το πουν».

Έπειτα εξέφρασε την άποψη ότι «ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας θα κάνουν πάρτι στη βουλή» λόγω του ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν είναι βουλευτής και σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος, δε θα μπορεί να δίνει το παρών. Ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε την άποψη ότι εντός του επόμενου έτους θα γίνουν εκλογές.

Συνεχίζοντας να μιλάει για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι «δεν μας έχει πει τι ταυτότητα έχει που θέλει να πάει τη χώρα, που την παράταξη» και πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι η λύση των προβλημάτων όχι η μοιρασιά της εξουσίας». Παράλληλα πρόσθεσε ότι όσο ήταν ο κ. Ανδρουλάκης γραμματέας του κόμματος, είπε ότι μαζί με τον γραμματέα της ΝΔ κ. Παπαμιμίκο «μοίραζαν καρέκλες ενώ ζητούσαμε θυσίες από τον ελληνικό λαό».

Δείτε επίσης: Γ. Βρούτσης: “ Η συμφωνία που πέτυχε η κυβέρνηση στο Ecofin, για τους συντελεστές ΦΠΑ στην Ε.Ε., διασφαλίζει οριστικά και αμετάκλητα τη δυνατότητα της Ελλάδας για εφαρμογή ειδικών μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του Αιγαίου”

Loading