Παπανώτας για την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ | Τους είπα να παραιτηθώ, μου είπαν «όχι Δημήτρη μου»

«Καλή συνέχεια του εύχομαι και του Στέφανου Κασσελάκη. Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε».

Ο Δημήτρης Παπανώτας διαγράφηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 18 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, εξαιτίας των δηλώσεών του για τις γυναίκες.

propoli

Για νίκη του Άδωνη Γεωργιάδη, της Νέας Δημοκρατίας, της Νέας Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Δημήτρης Παπανώτας στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον Alpha και στο TLive, ο Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι μια μεγάλη νίκη του Άδωνι Γεωργιάδη, της Νέας Δημοκρατίας, της Νέας Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης που αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι.

Χαίρομαι από την άλλη πλευρά γιατί όταν μπεις σε έναν στίβο να δώσεις αγώνα και οι συνθήκες δεν είναι οι πρέπουσες καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς. Εγώ είχα μιλήσει από χθες με υψηλά ιστάμενους του κόμματος και τους είπα «αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε να παραιτηθώ». Μου είπαν όχι Δημήτρη μου είμαστε στο πλευρό σου.

Για τους συνυποψηφίους μας είπα ότι είναι όλοι άξιοι και δεν έχει σημασία ποιον θα ψηφίσω αλλά να αλλάξουμε την πολιτική σε Ευρώπη και Ελλάδα. Πρόκειται για προσβολή όχι μόνο στο πρόσωπό μου αλλά και σε όσους με 30 βαθμούς δεν πήγαν στην παραλία και ήρθαν να ψηφίσουν για τους υποψήφιους του κόμματος.

Καλή συνέχεια του εύχομαι και του Στέφανου Κασσελάκη. Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε. Δεν έχει σημασία αυτό. Με απέπεμψαν εξαιτίας της Μπεκατώρου. Δεν νομίζω ότι είναι δεοντολογική συμπεριφορά μεταξύ συνυποψηφίων. Καταφέρνουν να αλλάξουν την ατζέντα όταν ο κόσμος πεινά και δεν μπορεί να πάει στο σούπερ μάρκετ.

Μεταφέρει η Μπεκατώρου την ατζέντα στην παρεξήγηση μιας δήλωσης».

Loading