Παπαθανάσης: Με την ίδια γραμματοσειρά θα αναγράφεται η τιμή του προϊόντος και η τιμή ανά κιλό ή λίτρο

O αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε πως σήμερα χρησιμοποιείται μικρότερη γραμματοσειρά για την τιμή ανά κιλό ή μονάδας όγκου.

«Αυτό που θα διορθώσουμε, προς διευκόλυνση των καταναλωτών, είναι τα καρτελάκια στα σούπερ μάρκετ, στα οποία θα αναγράφεται με την ίδια γραμματοσειρά η τιμή του προϊόντος και η τιμή ανά κιλό ή μονάδας όγκου».

Αυτό ανέφερε Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ο αναπληρωτής υπουργός μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Ελέγχουμε την αισχροκέρδεια με περιορισμό του ποσοστού κέρδους. Δεν μπορούμε να βάλουμε διατίμηση στην αγορά, γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί να παρατηρηθούν ελλείψεις στα ράφια. Ελέγχουμε πάντα για αισχροκέρδεια με αναγωγή στη τιμή μονάδος είτε δηλαδή στο κιλό ή το λίτρο. Αυτό που θα διορθώσουμε προς διευκόλυνση των καταναλωτών είναι τα καρτελάκια στα σούπερ μάρκετ, στα οποία θα αναγράφεται με την ίδια γραμματοσειρά η τιμή του προϊόντος και η τιμή ανά κιλό ή μονάδας όγκου. Στόχος μας ήταν και είναι η προστασία των καταναλωτών και η στήριξη των συμπολιτών μας σε αυτή την κρίση ακρίβειας Πούτιν που ροκανίζει τα εισοδήματα όλων των συμπολιτών μας».

Δείτε επίσης: Πρόταση μομφής: Καραμανλής και Σαμαράς θα πάνε στη Βουλή;

Loading