ΕUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Παππάς για Καλογρίτσα: «Κάθε φορά που στριμώχνεται, ο Μητσοτάκης θα θυμάται και μια “τζούφια” υπόθεση»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στους χειρισμούς της στην πανδημία και στα εθνικά θέματα, άσκησε μιλώντας στον Flash 99.4 και στην εκπομπή «απλά επικίνδυνοι», ο τομεάρχης Υποδομών – Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Σχολιάζοντας την επανεμφάνιση Καλογρίτσα είπε: «Είναι ενδεικτικό των αδιεξόδων. Κάθε φορά που στριμώχνεται θα θυμάται και μια τζούφια υπόθεση».

propoli

«Νομίζω ένα ξαναζεσταμένο φαΐ το οποίο δεν προσφέρει στη δημόσια συζήτηση σε κανένα νέο, από έναν άνθρωπο ο οποίος έχει συγγενικές σχέσεις με τον κ. Θεοδωρικάκο και δικηγόρο τον κ. Λοβέρδο, νομίζω ότι έχει και πεπερασμένη πολιτική αποτελεσματικότητα», σχολίασε ο κ. Παππάς.

Δημοσκοπήσεις

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις υπέρ της κυβέρνησης αλλά και την επανεμφάνιση Καλογρίτσα, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «υπάρχει και μια βοούσα πραγματικότητα». Οι άνθρωποι στην Καρδίτσα, βλέπουν το βιός τους να καταστρέφεται, βιώνουν την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής που πρόσκειται στη ΝΔ, της περιφέρειας του κ. Αγοραστού που δεν έκανε αντιπλημμυρικά έργα και δεν προστάτεψε τον κόσμο και θα πας να τους πουλήσεις – τί ακριβώς; ένα ξαναζεσταμένο φαΐ;».

Για το διάγγελμα Μητσοτάκη

«Ήταν μια πολυδιαφημισμένη παρέμβαση του», ανέφερε σχολιάζοντας την παρέμβαση Μητσοτάκη της Πέμπτης. «Το μόνο που έμεινε, είναι ότι θα φταίει ο κόσμος εάν πάμε σε δεύτερο lockdown και αυτό νομίζω ότι είναι εξοργιστικό.

Αποδεικνύεται ότι είναι η προσωποποίηση της πολιτικής απάτης ο κ. Μητσοτάκης.

Είναι άθλιο, είναι χυδαίο,  να του πετάει κανείς το μπαλάκι στη στιγμή μάλιστα που στην πρώτη φάση της πανδημίας, η πειθαρχία ήταν κάτι παραπάνω από το αναμενόμενο και το προσδοκώμενο».

Εσωκομματικά ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείς για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς εξέφρασε την άποψη ότι «η συζήτηση γίνεται με τρόπο δημοκρατικό και αν έχουμε διαφορετική άποψη να την εκφράζουμε καταρχήν στα όργανα και μόνο σε οριακές καταστάσεις δημοσίως».

«Εδώ πέρα πρόκειται για μια θεμελιακή απάτη του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ήρθε με την υπόσχεση για πολλές και καλύτερες δουλειές και με την υπόσχεση της ανάπτυξης και αυτή τη στιγμή με έναν συνδυασμό δικών του επιλογών, αλλά και εξωγενών παραγόντων πάει στην βαθύτερη ύφεση από ποτέ.

Απατεώνας είναι αυτός που εξαπατά πολλούς, εκμεταλλευόμενος την αφέλεια ή την μη ενημέρωση τους κατά τα λεξικά μας. Νομίζω ότι εμπίπτουν στον ορισμό και ο κ. Μητσοτάκης και πολλοί από τους υπουργούς του», κατέληξε.

Εθνικά θέματα

Αναφερόμενος στα εθνικά θέματα και κυρίως για τη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Παππάς κάλεσε όλους «να δούμε το θέμα πιό ψύχραιμα όλοι μας και με πολιτικό πολιτισμό και υπό το φως των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας με την Τουρκία».

Ο Παππάς σχολίασε ότι η σημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας στα Εθνικά θέματα είναι «απότοκα αδράνειας μετά τις εκλογές του Ιουλίου του 2019» και κάλεσε την κυβέρνηση να επιστρέψει στην ενεργητική εξωτερική πολιτική».

Ενδεχόμενο εκλογών

Ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι το 2021,  «ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με πάρα πολύ σοβαρών αδιεξόδων».

«Είναι εγκλωβισμένος αυτή τη στιγμή μέσα σε πολλαπλά προβλήματα τα οποία η αδράνειες και οι ιδεοληψίες και οι δικές του αλλά και των ανθρώπων που τον περιστοιχίζουν τον έχουν εγκλωβίσει. Το ζητούμενο για μας είναι να μην πληρώσει το τίμημα η κοινωνία και να για να μην πληρώσει το τίμημα η κοινωνία και καταθέτουμε εφαρμόσιμες προτάσεις και προετοιμαζόμαστε για παν ενδεχόμενο».

Διαβάστε επίσης:

Α. Κοτανίδου: Διαχειρίσιμη προς το παρόν η κατάσταση στις ΜΕΘ

Loading