Παρασκήνια/ Ο Μητσοτάκης επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη και απαξιώνει τον Σταύρο Καλαφάτη

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού προς το παρόν περιλαμβάνει μόνο κεντρική ομιλία στην Εθνική Σχολή Δικαστών – Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν προβλέπεται συνάντηση με τον υφυπουργό Σταύρο Καλαφάτη.

Στη Θεσσαλονίκη εκτός απροόπτου αναμένεται να βρεθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την επόμενη Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022.

propoli

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών στην Καλαμαριά και στη συνέχεια ενδέχεται να επισκεφθεί το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στον ομώνυμο Δήμο και να επιθεωρήσει τις εργασίες αποκατάστασης. Μαζί του θα βρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρόκειται να λάβει χώρα, ως είθισται, σύσκεψη στο Διοικητήριο και κατ’ επέκταση κατ’ ιδίαν συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Υφυπουργό Σταύρο Καλαφάτη, κάτι που επιβεβαιώνει τους ψιθύρους που κυκλοφορούν στην πόλη ότι το Μαξίμου δεν είναι ευχαριστημένο από την παραγωγικότητα του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι έχει γίνει αποδέκτης της γκρίνιας που υπάρχει στη βόρεια Ελλάδα για τον Υφυπουργό του, ο οποίος λειτουργεί ως Υφυπουργός Α΄ Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Στυλιανίδης και Πατούλης στο στόχαστρο του Μαξίμου για τον όλεθρο της “Ελπίδας”

Loading