Παρασκήνια/ Ουπς…λάθος πόρτα (με συμβολικό χαρακτήρα;) για τον Σπήλιο Λιβανό

«Χρησιμοποίησα τη λέξη «εποποιία», με τον προφανή, ειδικά για εκείνους που με γνωρίζουν ειρωνικό τόνο, ωστόσο αποδείχθηκε ότι η ειρωνεία αυτή, όχι μόνο δεν επαρκούσε, αλλά αντιθέτως παρεξηγήθηκε, εντελώς», ήταν η εξήγηση που έδωσε ο απερχόμενος υπουργός Σπήλιος Λιβανός.

Κάνοντας την αυτοκριτική του για το περιστατικό στο δημαρχείο της Σπάρτης, το οποίο και οδήγησε στην αποπομπή του από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο πρώην υπουργός κ. Σπήλιος Λιβανός παρέδωσε χθες το χαρτοφυλάκιό του στον κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Αναγνώρισε το λάθος του και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει η πορεία του να στιγματιστεί από αυτό το περιστατικό.

Ωστόσο αυτό που είναι ενδιαφέρον και τράβηξε τα βλέμματα τόσο της δεξιάς όσο και της αριστερής πτέρυγας στη Βουλή είναι ότι ο κ. Λιβανός έκανε την πρώτη του “προσέγγιση” με το ΣΥΡΙΖΑ, αν και …κατά λάθος.

Πιο συγκρεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, ο κ. Λιβανός εισήλθε χθες στην αίθουσα της Ολομέλειας από την είσοδο που προορίζεται και χρησιμοποιούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι από την είσοδο από την οποία εισέρχονται οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μπερδεύτηκε;

Αποτελεί κάποιο είδος συμβολισμού;

Το μέλλον θα δείξει…

Μαθαίνουμε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τον χαιρέτισαν ενώ ο ίδιος χαιρέτισε πιο θερμά τον συντοπίτη του, βουλευτή Γιώργο Βαρεμένο.

Ίσως λόγω της ανάρτησης που έκανε στο τουίτερ ο τελευταίος;

Ετεή δε ουδέν ίδμεν. Εν βυθώ γαρ η αλήθεια…

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση POLITIC για το δήμο Αθηναίων: Πώς αξιολογούν οι δημότες το έργο του Κώστα Μπακογιάννη στα 2,5 χρόνια θητείας