Παρασκήνια/ Ποιον πήρε πρώτο τηλέφωνο ο Αλ. Τσίπρας μετά την ανάρρωσή του;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε διαγνωστεί με κορονοϊό έπειτα από προληπτικό μοριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα ότι νοσεί από κορονοϊό είχε απαντήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω twitter, ο οποίος έστειλε τις ευχές του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι τριπλά εμβολιασμένος.

Απόλυτα τυπικός θέλησε να είναι ο κ. Τσίπρας για αυτό όπως μαθαίνουμε μέσως μετά το θετικό του τεστ, ο πρώτος που πήρε τηλέφωνο ήταν ο Κυρ. Πιερρακάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήθελε να είναι υποδειγματικός και για αυτό το λόγο ρώτησε τον υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης ποια είναι η διαδικασία ώστε να δηλωθεί το τεστ. Ο υπουργός εξήγησε τη διαδικασία και ευχήθηκε εγκάρδια περαστικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Έπεσε ο πυρετός, έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος – Ο ιός δεν αστειεύεται»

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook πως κλείνει τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν.

«Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος. Μένει η κόπωση και η απομόνωση», έγραψε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ευχαριστώντας όλες κι όλους που του έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους.

Η ανάρτηση Τσίπρα:

Δείτε επίσης: Ηλιόπουλος: «Η άρνηση της κυβέρνησης για συνταγογράφηση των μοριακών τεστ είναι απόδειξη μιας κυβέρνησης επικίνδυνης»