Παρασκήνια/ Τι είπαν οι Ανδρουλάκης Σωτηράκης και Πετρίδης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ;

«Εξετάζουν ψηφοδέλτια» – Έρχονται ανακοινώσεις

Ριζικές αλλαγές που θα συζητηθούν αναμένονται στα ψηφοδέλτια της Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, ενόψει της επόμενης εκλογικής μάχης που προβλέπεται γεμάτη εκπλήξεις.

propoli

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ανασυγκρότησης του κόμματος, ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες στη Χαριλάου Τρικούπη, με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Κωνσταντίνο Σωτηράκη και με τον δραστήριο Κώστα Πετρίδη, στέλεχος ΚΙΝΑΛ, που υπήρξε υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Ασσήρου και δημοτικός σύμβουλος του Λαγκαδά.

Η συνάντησή τους, σύμφωνα με έμπιστες πηγές, δεν ήταν τυχαία, καθώς φημολογείται πως ο Νίκος Ανδρουλάκης τους προορίζει να σταθούν στο πλευρό του στην μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που έρχεται.

Με άλλα λόγια, στα «πηγαδάκια» του ΚΙΝΑΛ συζητιέται εντόνως πως τα ονόματα τους θα «φιγουράρουν» στα ψηφοδέλτια.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Σωτηράκης που διακρίθηκε αναμφιβόλως για το έργο του ως αντιδήμαρχος στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, ακούγεται πως «ανεβαίνει» πίστα και ετοιμάζεται να αναρριχηθεί στα βουλευτικά έδρανα.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Πετρίδη, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα αποτελέσει «δυνατό χαρτί» στην προεκλογική περίοδο.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντησή τους, έγινε σε άκρως φιλικό και ευχάριστο κλίμα, ενώ είναι γνωστό πως οι δύο ικανοί άντρες της Θεσσαλονίκης στηρίζουν σταθερά όλο αυτό το διάστημα τον κ. Ανδρουλάκη.

Δείτε επίσης: Παρασκήνια/ Ν. Ανδρουλάκης: Το μήνυμά του προς τους επίδοξους πολιτευτές του ΚΙΝΑΛ

Loading