Μας… τρολάρει ο Κουρουμπλής για τη Novartis

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με δήλωσή του καλεί οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας που αφορά στη Novartis στο οποίο γίνεται αναφορά στο «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει.

«Επί μία εβδομάδα η παραπληροφόρηση τροφοδοτεί τη δημόσια κοινή γνώμη ότι σε έγγραφο του FBI υπάρχει η αναφορά “Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας”» αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής και τονίζει πως «η μόνη αναφορά “Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας” υπάρχει στο διαβιβαστικό έγγραφο της αρμόδιας εισαγγελέως που αφορά στη μηνυτήρια αναφορά των τριών Βουλευτών εναντίον μου».

«Όσοι επιχειρούν στο βωμό της ανθρωποφαγίας να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Προκαλώ οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας που αφορά στη Novartis που αναφέρεται στο “Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας” να το δημοσιεύσει» αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής.

Πάντως, η δήλωση αυτή του Παναγιώτη Κουρουμπλή έγινε αφότου ο ίδιος δήλωσε στον ΑΝΤ-1 κατά λέξη ότι «Μιλάμε για ένα έγγραφο του FBI που λέει ότι ο πρώην υπουργός Υγείας Π.Κ. συμμετείχε σε μία συνάντηση στις 30 Απριλίου του ’15 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία». Δείτε και το σχετικό βίντεο.