«Ψήνεται» η μετεγγραφή της Κατερίνας Μάρκου στη ΝΔ

Όλο και πιο κοντά στη μετεγγραφή της στη ΝΔ βρίσκεται η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, η οποία σήμερα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συνάντηση των δυο φούντωσε για τα καλά τις φήμες που θέλουν τη βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης να παύει σε λίγο καιρό να δηλώνει ανεξάρτητη.

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Μάρκου εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στις το 2012 και επανεξελέγη με το Ποτάμι στις εκλογές του 2015.

Αποχώρησε και από το Ποτάμι

Τον Νοέμβριο του 2016 η Κατερίνα Μάρκου αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί λόγω της τότε απόφασης του Σταύρου Θεοδωράκη για «πολιτικά αυτόνομη πορεία του Ποταμιού» και αποκλεισμό των συνεργασιών.

«Ασφυκτιώ πλέον», έγραφε τότε στον Σταύρο Θεοδωράκη, «μέσα στο Ποτάμι, σε ένα χώρο που ξεκίνησε πραγματικά με προοπτική και ελπίδα, με ταλαντούχους ανθρώπους με ιδέες και ικανότητες και κατέληξε σε δραματική συρρίκνωση της επιρροής του. Η πρόσκλησή σου να πάρουμε τις άγονες γραμμές, λυπάμαι να το πω, είναι στην εκτίμησή μου μάταιη και φοβούμαι ότι θα αποδειχθεί ατελέσφορη».