Δεν… γλιτώνει από τον Κλεισθένη ο Κ. Ζέρβας!

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και οι περισσότεροι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι καλούνται να διοικήσουν τους δήμους τους κόντρα στα εμπόδια του Κλεισθένη. Του εκλογικού συστήματος, δηλαδή, που προβλέπει την απλή αναλογική και υποχρεώνει πολλούς δημάρχους να προσπαθήσουν να διοικήσουν χωρίς καν να έχουν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

propoli

Ο κ. Ζέρβας είναι λογικό να… πονοκεφαλιάζει για τον Κλεισθένη και να αναζητά τις απαραίτητες λύσεις και συναινέσεις, προκειμένου να φέρει εις πέρας το έργο που του ανέθεσαν οι δημότες της Θεσσαλονίκης.

Πάντως, ακόμη και αν θέλει να ξεχάσει για λίγο τις δυσκολίες του Κλεισθένη ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, αυτό είναι μάλλον αδύνατον, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης πόσταρε, λοιπόν, μία φωτογραφία ενός αεροσκάφους με το οποίο ταξίδεψε και το οποίο είχε την ονομασία Κλεισθένης!

«Μα να με κυνηγάει παντού;», σχολίασε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ανεβάζοντας τη φωτογραφία του… Κλεισθένη στα social media.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πόσταρε λίγο αργότερα και ακόμη μία φωτογραφία, αυτή τη φορά μέσα από το αεροσκάφος, λίγο πριν προσγειωθεί στη συμπρωτεύουσα. “Να μια ωραία εικόνα! Είναι ωραία να βρίσκομαι πίσω”, σχολίασε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μια ωραία εικόνα! Nice to be back #thessaloniki #skg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???????????? ?????? (@k.zervas) στις

Loading