Δ. Σερρών: Έρχεται το πολιτικό τέλος του Χρυσάφη

Όσο πλησιάζει το 2023, τόσο θα «ανάβουν» οι μηχανές για τις δημοτικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν το επόμενο φθινόπωρο.

Στον δήμο Σερρών αναμένεται να υπάρξουν ισχυρές πολιτικές…αναταράξεις οι οποίες θα δημιουργηθούν από μια πολύ δυναμική παρουσία που θα αλλάξει άρδην τους συσχετισμούς στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Το 2019 ο Αλέξανδρος Χρυσάφης έλαβε το 43,64% των ψήφων, ωστόσο στις επόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι δε θα…συμμαχήσουν με τη «Συμμαχία Σερραίων» αφού το έργο που έχει προσφέρει δε δικαίωσε τις προσδοκίες ούτε στο ελάχιστο.

Η άποψη που έχει η πλειοψηφία των πολιτών για τη διοίκηση του κ. Χρυσάφη είναι πως η κοροϊδία προς το πρόσωπό τους είναι συνεχής, αφού μπορεί να δεσμεύεται για την υλοποίηση έργων, ωστόσο δεν προχωρά ποτέ στην υλοποίησή τους.

Μετά από τρία χρόνια μιας άγονης διοίκησης, το σίγουρο είναι πως πλέον έχουν γνώση οι φύλακες, και αφού ανακοινωθεί η νέα δημοτική παράταξη, ο κόσμος αναμένεται να…διορθώσει το λάθος του 2019 στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στη σημερινή διοίκηση για τα πεπραγμένα της όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Μουσική Λαϊκή βραδιά «Εφ’ όλης της ύλης» με τον Φώτη Θεοδωρίδη