Δήμητρα Λιάνη: «Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα» (vid)

Με κοντοκουρεμένο λουκ και εξομολογητικό ύφος παρουσιάστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε τι της είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν του αποκάλυψε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την πολιτική: «Ο Ανδρέας μου είπε “Εδώ επιβουλεύονται εμένα… Το ΠΑΣΟΚ δεν θα σε δεχτεί”. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία, αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία»

Ταυτόχρονα, δεν έκρυψε και το παράπονό της: «Έχω ξαναπεί ότι είμαι ένα βαρύ πακέτο για κάθε άνδρα. Το καταλαβαίνουν αυτό και δεν είμαι σε φάση που προσελκύω άνδρες. Θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδάκι με τον Ανδρέα αλλά οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες».

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι κοινώνησε κατά την περίοδο της καραντίνας: «Κοινώνησα στην καραντίνα γιατί δεν πιστεύω ότι ο κορονοϊός μπορεί να κολλήσει από το νερό και το κρασί».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην οικονομική της κατάσταση: «Είμαι σε φάση δύσκολη όπως όλος ο ελληνικό λαός. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη, μου έχουν δημιουργήσει νομικά προβλήματα, οικονομικά».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Το… δώρο του Τζιτζικώστα στη Μαρέβα Μητσοτάκη