Κοπή πίτας με παρατράγουδα και ένταση για τη ΔΗΜ.ΤΟ Κορδελιού Ευόσμου

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η ΔΗΜ.ΤΟ Κορδελιού-Ευόσμου της Νέας Δημοκρατίας, με τυχερή την κα. Νατάσα Τσαουσίδου.

Το παρών έδωσαν εκτός από τα εκλεγμένα μέλη της τοπικής ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας Α’ Θεσσαλονίκης κύριος Θεόδωρος Μήτρακας και ο συντονιστής για θέματα ατόμων με αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα και γραμματέας ΑΜΕΑ της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης κύριος Μίλτος Στόικος ο οποίος είναι και εκλεγμένο μέλος της τοπικής.

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα όσα συνέβησαν και θα αναφερθούν παρακάτω. Ειλικρινά μας είναι δύσκολο να βάλουμε σε σειρά τις πληροφορίες μας και να σας τις παραθέσουμε ας αρχίσουμε λοιπόν.

Εν αρχή ο πρόεδρος κ. Δουμπάρατζης αποπειράθηκε να καλέσει στο τραπέζι υποψήφιο δήμαρχο με τον οποίο συμπορεύεται κάτι το οποίο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην έκρηξη μελών της τοπικής που δήλωσαν την αντίθεσή τους στην πρόθεση του προέδρου. Εδώ αξίζει να τονιστεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει ρητή γραμμή από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης κ. Ιωακείμοβιτς περί μη ταύτισης των κομματικών στελεχών που κατέχουν θεσμικές θέσεις με υποψήφιους δημάρχους στις κατά τόπους περιοχές πριν τις εθνικές εκλογές.


Στη συνέχεια δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη την παρουσία του πολιτικού μπαμπά και προστάτη του κυρίου Δουμπάρατζη, του προέδρου της ΔΕΕΠ Α Θεσσαλονίκης κυρίου Θεόδωρου Μητράκα. Βλέπετε ο πρόεδρος της τοπικής ούτε μία πίτα δεν μπορεί να κόψει μόνος με τα μέλη του, χρειάζεται τη σιγουριά της θεσμικής προστασίας του πολιτικού του πατέρα.

Και μιας και ο λόγος για τον κύριο Μητράκα μαθαίνουμε ότι θα είναι πάλι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Να επισημάνουμε όμως ότι μας δημιούργησε την χειρίστη των εντυπώσεων η μη αντίδρασή του στην ανοίκεια, αναίτια και μειωτική προσωπική επίθεση του προέδρου της τοπικής σε βάρος του συντονιστή για θέματα ατόμων με αναπηρία του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα κυρίου Στόικου. Δεν περιποιεί τιμή για τον κύριο Μητράκα το γεγονός ότι επέτρεψε, παρουσία του ένα τέτοιο περιστατικό. Όσο ταυτοτική και αν είναι η συμπαράταξη του κυρίου Μητράκα με τον κύριο Δουμπάρατζη τόσο απαραίτητο θα ήταν ο πρώτος ως εμπειρότερος να διδάξει τι θα πει σεβασμός στην κομματική επετηρίδα στον προστατευόμενό του.


Μιας που εμφανίστηκε ο κύριος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Κορδελιού – Ευόσμου της Νέας Δημοκρατίας και στο πλαίσιο της ανταλλαγής των ευχών για καλή χρονιά, εμείς θα θέλαμε να του επισημάνουμε να προσέχει τι λέει και σε ποιους απευθύνεται διότι, όπως λέει ο λαός, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Υπάρχουν κομματικά στελέχη τα οποία μιλούν με το έργο την δράση και την διαρκή συμμετοχή τους την ώρα που ο εν λόγω «φαντομάς» παράγει εκκωφαντική σιωπή με τη διαρκή απουσία του.

Δείτε επίσης: «Είναι ευκαιρία να αποκτήσει η Διαλογή αποχετευτικό δίκτυο»