Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποδηλατάδα στα Ιωάννινα, γλυκό του ταψιού και φωτογραφίες με παιδιά (pics)

Ο πρωθυπουργός φωτογραφίζεται με παιδιά και νέους μόλις ολοκλήρωσε την ποδηλατάδα

Μια μεγάλη διαδρομή έκανε με το ποδήλατό του αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μετέβη στα Ιωάννινα για την 28η Οκτωβρίου.

Ο πρωθυπουργός έκανε ποδηλατάδα από την Αρίστη μέχρι το Μονοδένδρι, όπου είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με παιδιά, νέους και πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία.

Ο κ. Μητσοτάκης ήπιε καφέ, ενώ δοκίμασε και γλυκό του ταψιού που του προσέφεραν μαγαζάτορες. Λίγη ώρα αργότερα επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και επέστρεψε στην Αρίστη, όπου ήταν και η βάση του.

Μητσοτάκης: Χρέος μας να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά μια πατρίδα πιο ισχυρή, ασφαλή, ευημερούσα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου επέλεξε την Ήπειρο και συγκεκριμένα το Καλπάκι. Μετά το τέλος της καθιερωμένης παρέλασης, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Η πατρίδα μας ηλιόλουστη, υποδέχεται σήμερα την εθνική μας εορτή. Η καρδία του Ελληνισμού κτυπά πάντα λίγο πιο δυνατά εδώ πέρα, στα Γιάννενα στο Καλπάκι στην Ήπειρο, γιατί εδώ πριν από 82 χρόνια αμυνθήκαμε απέναντι σε μια απρόκλητη επίθεση και η γενιά ,αυτή γενιά του ’40 έκανε το χρέος της απέναντι στην πατρίδα και απέναντι στην Ιστορία.

Το δικό μας χρέος, είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, σε αυτά τα παιδιά που παρέλασαν κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία με χαμόγελο με αισιοδοξία με υπερηφάνεια μια πατρίδα πιο ισχυρή, μία πατρίδα πιο ασφαλή, μία πατρίδα πιο ευημερούσα μία πατρίδα πιο δίκαιη. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι αυτό θα το πετύχουμε. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους»

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης: Μητσοτάκης από Ιωάννινα: Η καρδιά του Ελληνισμού χτυπά πάντα λίγο πιο δυνατά εδώ πέρα

Loading