«Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι Πέτσα (vid)

Μέλη του “Ρουβίκωνα” πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στον τοίχο έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας πραγματοποίησαν “παρέμβαση” έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στο τοίχο ενώ από ανάρτησή τους στο Διαδίκτυο προκύπτει ότι η ενέργεια σχετίζεται με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει».

«Όλοι εμείς όμως, ο κόσμος της βάσης, που καλούμαστε να προσαρμοστούμε με άνισους όρους στις εκάστοτε συνθήκες κρίσης, ξέρουμε και να απαντάμε και να αντιστεκόμαστε όταν απειλούμαστε» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας, παραθέτοντας και βίντεο.

Από στην αστυνομία έγινε γνωστό πως μετά την «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα προσήχθησαν τρία άτομα, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει:

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου-την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου-ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις».

Δείτε επίσης: ΑΠΘ – Φοιτητικοί Σύλλογοι: «Εμείς αναγκάσαμε την ΟΠΠΙ να αποχωρήσει»

Loading