Για άλλη μια φορά, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι παραμένουν αμετανόητοι, βυθισμένοι στην τοξικότητα και στα παιχνίδια του παρασκηνίου. Αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιο του σχετικά με σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Νίκου Παππά.
Το ΠΑΣΟΚ συγκροτεί μέτωπο μαζί με την κοινωνία διαμορφώνοντας την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση και δίνοντας πολιτική μάχη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Καταδικάζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τις αδιανόητες δηλώσεις του κ. Παππά; Ή τις υιοθετεί; Θα συνεχίσει να παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ένας τοξικός υβριστής;
Υπενθυμίζεται ότι σε πρωινή τηλεοπτική εμφάνιση του στο Mega, ο κ. Παππάς ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει εδώ και καιρό για την ανάγκη μιας εκλογικής συμμαχίας. Ο κ. Ανδρουλάκης την αρνείται, όπως αρνήθηκε τη συμμαχία μαζί μας όταν υπήρχε η απλή αναλογική. Είναι μια απόφαση για την οποία θα πρέπει να κριθεί,» προσθέτοντας ότι «η διατύπωσή του ότι αν αθροιστούμε θα μειωθούν συνολικά οι δυνάμεις, παραβιάζει την κοινή λογική και τα μαθηματικά. Και επειδή τα παραβιάζει, αισθάνομαι ότι, ενδεχομένως, κάποιος να του άσκησε βέτο.»
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ