ΠΑΣΟΚ για Χατζηδάκη: «Γιατί δεν περνά να ενημερωθεί στο αφτί …”δια την υποθέσιν του”»

Ανακοίνωση – σχόλιο για την ομιλία του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη στη Βουλή εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σημειώνει ότι «το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα».

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αναφέρει: 

«Ο Υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, συνεχίζει τις δημόσιες εκκλήσεις του προς τη Δικαιοσύνη να ερευνήσει γρήγορα την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ.
Γιατί δεν περνά και ο ίδιος να ενημερωθεί στο αφτί …«δια την υποθέσιν του» , όπως επίμονα καλούσε το Μέγαρο Μαξίμου τον κ. Ανδρουλάκη;
Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν ξεσκεπάζει τα  περιβόητα ρυπαρά αυτονομημένα δίκτυα της ΕΥΠ, που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της Κυβέρνησης; 
Πράγματι, «ένοχος ένοχον ου ποιεί».
Το αμαρτωλό θεσμικά παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει συγχωροχάρτι για τη θεσμική διολίσθηση στην οποία η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα. Απέναντι σε αυτή τη συζήτηση ενόχων, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα δώσει την διέξοδο από το σπιράλ τοξικότητας, που εγκλωβίζει τις πιο δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και τις οδηγεί σε έναν συμβιβασμό με ένα μέλλον χαμηλών προσδοκιών».

Δείτε επίσης: Τ. Θεοδωρικάκος: Προπαγανδιστική προεκλογική κίνηση η πρόταση μομφής

Loading