ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ: «Σεβόμαστε τις εσωτερικές διαδικασίες αλλά οι πολίτες δεν φαίνεται να επιλέγουν Τσίπρα»

«Κάθε φορά που το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής απευθύνθηκε στην κοινωνία, ανταποκρίθηκε μαζικά». Αυτό τονίζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη συμμετοχή των πολιτών στην εσωκομματική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ίδιοι άνθρωποι από το ΠΑΣΟΚ έλεγαν με εμφανή ικανοποίηση πως «270.000 φίλοι και μέλη δήλωσαν παρόντες στην εκλογή Προέδρου τον Δεκέμβριο και 180.000 μέλη ψήφισαν για το όνομα της παράταξης, τους αντιπροσώπους στο συνέδριο, τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σέβεται τις εσωτερικές διαδικασίες όλων των κομμάτων. Εξάλλου όλοι υιοθετούν τις ανοιχτές και συμμετοχικές διαδικασίες, που πρώτο εφάρμοσε εδώ και δυο δεκαετίες».

Από τα λόγια των ανθρώπων της Χαριλάου Τρικούπη δεν θα μπορούσαν λείπουν και οι αιχμηρές διατυπώσερις για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα: «Είμαστε βέβαιοι ότι η πλειοψηφία των πολιτών θέλει να φύγει η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά φαίνεται πως δεν επιλέγει ως εκφραστή της πολιτικής αλλαγής τον κ. Τσίπρα όπως φάνηκε χθες. Μαζί με τους προοδευτικούς πολίτες το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αγωνίζεται για να ανατραπεί το σημερινό πολιτικό σκηνικό».

Δείτε επίσης: Google Maps: Με ένα «κλικ» η τιμή της βενζίνης για κάθε πρατήριο στην Ελλάδα