ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ - ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ. Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Αμείωτη η προσέλευση κόσμου – Ξεπέρασαν τις 180.000 οι ψήφοι

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του προέδρου του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, καθώς στα εκλογικά τμήματα ακόμα και τώρα υπάρχουν ουρές.

Συγκεκριμένα μετά τα τελευταία στοιχεία έχουν προσέλθει στις κάλπες πάνω από 180.000 πολίτες οι οποίοι έδειξαν την προτίμηση τους για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα η πολύ μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις κάλπες έχουν έχει προκαλέσει την ικανοποίηση των ψηφοφόρων, με τον Γιώργο Παπανδρέου να ζητάει παράταση στην διαδικασία.

Συγκεκριμένα με αίτημα του προς την επιτροπή των εκλογών ζήτησε να μην κλείσουν οι κάλπες στις 19:00 αλλά να πάρουν άδεια για να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος.

Να τονίσουμε ότι η συμμετοχή στις εκλογές αναμένεται να είναι αυξημένη κατά 20% από ότι το 2017, με τους πολίτες να διαλέγουν ανάμεσα στους Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου και Παύλος Χρηστίδης.

Δείτε επίσης: K. Μπακογιάννης για Παραολυμπιακό Πανόραμα: Δύναμη ψυχής, θέληση, υπομονή και επιμονή