ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις ο Πρωθυπουργός»

Αιχμές κατά των εξαγγελιών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ, άφησε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, αναφέροντας πως εμφανίστηκε ενώπιον των πολιτών «ανέτοιμος» να παρουσιάσει λύσεις και σχολιάζοντας σκωπτικά πως «δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του «επιτελικού» κράτους και του «πολυδιάστατου» αποσυντονισμού»

Παράλληλα, έκανε λόγο για «ένδεια προτάσεων» στην ομιλία του πρωθυπουργού για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας που έχει πληγεί από τις πλημμύρες, αλλά και για «λεκτικά πυροτεχνήματα».

propoli

«Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια Πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας και η χώρα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή λόγω της δικής του αβελτηρίας» πρόσθεσε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας και προσποιούμενος τον «εκσυγχρονιστή» που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του.

Η Θεσσαλία χρειάζεται επειγόντως ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, κάτι που η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εκπονήσει, όπως φάνηκε από την ένδεια προτάσεων στην αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Κατά τα λοιπά, πιστός στα λεκτικά πυροτεχνήματα ο κ. Μητσοτάκης βάλθηκε να μας πείσει ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων.

Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια Πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας και η χώρα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή λόγω της δικής του αβελτηρίας.

«Ξιφουλκεί», δε, κατά του προγράμματος «Ηρακλής» που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεσμοθέτησε, την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες βρίσκονται υπό την απειλή των πλειστηριασμών.

Δείτε επίσηςΘεσσαλονίκη: Δίωξη στον οδηγό και τη συνοδό για το 9χρονο παιδί – Το είχαν ξεχάσει μέσα στο σχολικό

Loading