ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Δεύτερη δυναμική εκδήλωση της Πέννυς Δαλαμπούρα στην Καλαμαριά

Για άλλη μια φορά πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Κατάμεστο ήταν το cafe royale στην Καλαμαριά στη δεύτερη εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πέννυς Δαλαμπούρα. Μετά το 5ο δημοτικό διαμέρισμα Θεσσαλονίκης η κ. Δαλαμπούρα βρέθηκε στην Καλαμαριά και συνομίλησε με περισσότερα από 250 άτομα για την πολιτική επικαιρότητα, τις εκλογές, ενώ κατέθεσε και την πρότασή της για την Α’ Θεσσαλονίκης.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης, και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου και Χρήστος Βάρδας.

Για την κ. Δαλαμπούρα μίλησε στην εκδήλωση το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μαρία Παυλίδου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νικήτας Φραγκισκάκης, ενώ στην ομιλία βρέθηκαν και οι Γιάννης Πιτσιώρας και Θανάσης Δέλλιος από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, τα μέλη της κεντρικής επιτροπής Χάρης ΜελΙδης και Κατερίνα Μπασδέκη, όπως επίσης και πολλά αλλά αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής.

Στις μέχρι τώρα εκδηλώσεις της κ. Δαλαμπούρα πάντως, βρέθηκαν περισσότερα από 400 άτομα κάτι το οποίο αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ίδια ενόψει της συνέχειας.

Δείτε επίσης: ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Π. Δαλαμπούρα, υποψήφιας βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης

Loading