ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΙΝΑΛ: Tα προτεινόμενα ονόματα της παράταξης στην εσωκομματική ψηφοφορία της Κυριακής

Ανάμεσα στις ονομασίες ΚΙΝΑΛ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τα αντίστοιχα σήματα, το ρόδο και τον πράσινο ήλιο, καλούνται να επιλέξουν όσοι συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή 8 Μαϊου

Αυτά τα δύο ονόματα θα περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο, τα οποία προτείνει η νέα ηγεσία, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Η τελική πρόταση διαμορφώθηκε μετά από συνεχείς συσκέψεις, τις τελευταίες ημέρες, στη Χαριλάου Τρικούπη, υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη, όπου εξετάστηκαν τα πολιτικά και νομικά πλεονεκτήματα κάθε ονομασίας, ενώ απορρίφθηκαν προτάσεις όπως ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, που είχαν δει το φώς της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.

 

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, μέλος του πολιτικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μίλησε για την διαδικασία στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»

«Έχουμε ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια από τον Δεκέμβριο, που εκλέχτηκε νέος πρόεδρος. Οι πολίτες μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε μία επανεκκίνηση»

«Εάν θα υπάρχει το ΠΑΣΟΚ θα επιλέξουν οι φίλοι και τα μέλη της παράταξης. Θα υπάρχουν οι επιλογές και οι δυνατότητες να συνδυάσουμε την ιστορία της παράταξης με τομές και μεταρρυθμίσεις στη χώρα μας, αλλά και με ένα σημαντικό μέλλον. Είμαστε σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία στη χώρα μας», ανέφερε σχετικά ο κ. Σπυρόπουλος.

Υπογράμμισε πως θα δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της παράταξης να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις που θα παίρνει το κόμμα στο μέλλον, ενώ θα μπορούν να παρεμβαίνουν με προτάσεις, δημιουργώντας έτσι ένα ψηφιακό κόμμα.

«Νομίζω πως ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ θα γυρίσει ως σύμβολο» σημείωσε.

Δείτε επίσης: Πέννυ Δαλαμπούρα – ΚΙΝΑΛ: «Μετά τις εκλογές εμείς θα είμαστε στην όχθη των νικητών» (vid)