ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Π. Δαλαμπούρα, υποψήφιας βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της υποψήφιας βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πέννυς Δαλαμπούρα την Τετάρτη 15/3 στο cafe gusto στην Ε’ Δημοτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Η κ. Δαλαμπούρα η οποία αποτελεί το «νέο αίμα» στα ψηφοδέλτια της κεντροαριστερής παράταξης, ήρθε σε επαφή με πλήθος κόσμου συζητώντας τόσο για τα προβλήματα της Α’ Θεσσαλονίκης, όσο και για τα ζητήματα που απασχολούν την κεντρική πολιτική σκηνή.

Μέσα από την εκδήλωση, η υποψήφια βουλευτής κατέθεσε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την Ελλάδα της επόμενης μέρας, ενώ άδραξε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες που θέλουν να «γνωρίσουν» τη νέα πρόταση της παράταξης για την υλοποίηση της οποίας ζητά την ψήφο των πολιτών.

Η κ. Δαλαμπούρα αναφέρθηκε εκτενώς στα θέματα της υγείας, τα οποία γνωρίζει λεπτομερώς λόγω της ιδιότητάς της ως γιατρός.

Η έντονη παρουσία του κόσμου, αποδεικνύει αν μη τι άλλο πως η πρόταση του κόμματος για τη Θεσσαλονίκη αξιολογείται θετικά, και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου και ο διευθυντής της Κ.Ο. Θανάσης Γλαβίνας, ενώ το παρών έδωσαν μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νικήτας Φραγκισκάκης, Θανάσης Δέλλιος, Τασούλα Γεωργιάδου, Χάρης Μελίδης και Μιχάλης Παπαστεργίου.

Δείτε επίσης: ΠΑΣΟΚ – Η Πέννυ Δαλαμπούρα υποψήφια βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης: «Ειναι μεγάλη χαρά, τιμή αλλά και ταυτόχρονα ευθύνη»

Loading