Πατούλης για φωτιά στο Μάτι: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Δηλώσεις έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από τη φονική φωτιά το Μάτι που στοίχισε τη ζωή σε 102 συνανθρώπους μας – «Όλοι τους πρέπει να μείνουν για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό και την καρδιά μας», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης είπε:

«Σήμερα είναι μία “μαύρη” επέτειος για τη χώρα, καθώς συμπληρώνονται τρία  χρόνια από την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Την ημέρα που 102 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα, πληρώνοντας λάθη και ανεπάρκειες. Ένα είναι βέβαιο. Όλα τα θύματα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό και την καρδιά μας. Ωστόσο αυτό δεν αρκεί».

Επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής με συνεχείς παρεμβάσεις και σχέδιο θωρακίζει την περιοχή, «ώστε να μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία» και με στοχευμένες δράσεις στηρίζονται οι πληγέντες, για να επανέλθει η κανονικότητα στην περιοχή.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτοδιοίκηση και κεντρική διοίκηση θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε και να συμβάλουμε στη θεραπεία των πληγών των κατοίκων της περιοχής. Στόχος είναι μέσα από την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχουμε στη διάθεση μας, να συμβάλλουμε έμπρακτα στην υποστήριξη των πληγέντων. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες».

Την ίδια ώρα σε ανάρτησή του στα social media δίκτυα ο κ. Πατούλης έγραψε: «102 συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους από την ανεπάρκεια και την εγκατάλειψη στην τύχη. Όλοι τους πρέπει να μείνουν για πάντα χαραγμένοι στο μυαλό και την καρδιά μας. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!».

Δείτε την ανάρτηση του κ Πατούλη στο twitter:

Δείτε επίσης: Δηλώσεις του Κυρ. Βελόπουλου για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι