Περιοδεία Αλκιβιάδη Στεφανή σε Πάτμο, Λειψούς, Αρκιούς και Σάμο

Μονάδες και επιτηρητικά φυλάκια στην Πάτμο, τους Λειψούς, τους Αρκιούς και τη Σάμο, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής  ‘Αμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής χθες Μεγάλη Παρασκευή και σήμερα  Μεγάλο Σάββατο, ώστε να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή επισκέφθηκε το Τάγμα Εθνοφυλακής (ΤΕ) Πάτμου, όπου αντάλλαξε ευχές με το  προσωπικό, προσκύνησε στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης και στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής, όπου λειτουργεί και Μουσείο  ενώ στο  λιμάνι του νησιού  είχε συνάντηση με τον λιμενάρχη και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος.

Παράλληλα, ο Αλκιβιάδης Στεφανής συναντήθηκε με το δήμαρχο Ελευθέριο Πέντε, με τον οποίο συζήτησε  θέματα που αφορούν την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή.

Ακολούθως, μετέβη στους Λειψούς, όπου έδωσε το “παρών” στην Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου στην Ιερά Μονή Ιωάννου του Θεολόγου, και σήμερα το πρωί, Μεγάλου Σαββάτου παρέστη στη Θεία Λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης, ενώ συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού  Φώτη Μάγγο.

Εν συνεχεία, επισκέφθηκε τους Αρκιούς όπου συναντήθηκε με κατοίκους του νησιού και με τον μοναδικό μαθητή Χρήστο Καμπόσο, για τον οποίο δρομολογείται η ένταξη στην παρακολούθηση των μαθημάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με μέριμνα της ελληνικής κυβέρνησης, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Τέλος, ο Υφυπουργός μετέβη στο επιτηρητικό φυλάκιο (ΕΦ) «ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ», στη Σάμο, όπου αντάλλαξε αναστάσιμες ευχές με το  προσωπικό.

Δείτε επίσης: Τσίπρας: “Το Πάσχα, η Ανάσταση, είναι ο μέγας συμβολισμός της νίκης της ζωής και του ανθρώπου”

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ