Πέτη Πέρκα: «Φύγαμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διέρρηξε τις σχέσεις του με την Αριστερά»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε όχι εμείς» δήλωσε η κ. Πέτη Πέρκα.

Η ανεξάρτητη βουλευτής Πέτη Πέρκα η οποία αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απάντησε στα όσα ειπώθηκαν από τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά ότι έφυγαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή ηττήθηκαν.

propoli

«Δεν φύγαμε γιατί ηττηθήκαμε αλλά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ διέρρηξε τις σχέσεις του με την Αριστερά. Είμαι περήφανη για τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, που φεύγει κατά χιλιάδες από τη βάση γιατί δεν θέλουν να χάνουν την αξιοπρέπειά τους. Εμείς συνεχίζουμε το συναρπαστικό μας ταξίδι στην Ανανεωτική Ριζοσπαστική Αριστερά» ανέφερε αρχικά.

«Δεν φύγαμε γιατί ηττηθήκαμε. Φύγαμε γιατί ηττάται η Αριστερά μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε όχι εμείς. Εμείς, το συναρπαστικό ταξίδι στην Ανανεωτική Ριζοσπαστική Αριστερά, το συνεχίζουμε από ό,τι φαίνεται και από τις σημερινές εξελίξεις.

Και αν θέλω κάτι να πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά χιλιάδες φεύγουν από τη βάση, γιατί πραγματικά δεν θέλουν να χάνουν την αξιοπρέπειά τους σε ένα κόμμα για το οποίο δουλέψανε πολλές δεκαετίες, και δώσανε πολλά από τη ζωή τους και το οποίο πια φεύγει και διαρρηγνύει τις σχέσεις με την Αριστερά», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Πέρκα.

Παράλληλα η κ. Πέρκα είπε ότι γίνονται κινήσεις για να δημιουργηθεί μια νέα κοινοβουλευτική ομάδα.

«Είναι νωρίς, προφανώς θα σχηματίσουμε, θα δούμε, δεν έχω να δηλώσω κάτι για αυτό, είναι όλα σε εξέλιξη», ανέφερε η κ. Πέρκα.

Δείτε επίσης: Πολάκης: «Αυτοί που αποχώρησαν βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι – ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο»

Loading