Πέτσας για Τέμπη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί»

«Η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και αναζήτηση της αλήθειας, όχι ψέματα, υποκρισία και φαρισαϊσμό» έγραψε ο Στέλιος Πέτσας.

Ανάρτηση με αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας τονίζοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί. Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους».

Μάλιστα με ανάρτησή του και στο Twitter ο κ. Πέτσας υπογραμμίζει πως «στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε!» και τονίζει πως -όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «οι ευθύνες θα αποδοθούν από την Δικαιοσύνη άμεσα, δίκαια και ονομαστικά».

Επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών διαπιστώνει πως «σήμερα, ο Κ. Ζαχαριάδης διαφοροποιείται από τη γραμμή Τσίπρα»

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πέτσα έχει ως εξής:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι ακούνε!

Είναι άχαρο, αχρείαστο και δεν συνάδει με το αίσθημα της κοινωνίας να γίνεται μικροκομματική αντιπαράθεση. Η τραγωδία των Τεμπών επιβάλλει στάση ευθύνης και αναζήτηση της αλήθειας, όχι ψέματα, υποκρισία και φαρισαϊσμό. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε αμέσως ότι τον επιμερισμό των ευθυνών θα τον κάνει η Δικαιοσύνη γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια.

Από την πρώτη στιγμή, σε όλες τις τοποθετήσεις μου – σε πλήρη ταύτιση με την ξεκάθαρη θέση του Πρωθυπουργού – είμαι σαφής: Η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να υπάρξει πλήρης καταλογισμός των ευθυνών άμεσα, δίκαια και ονομαστικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, προσπαθεί να δημιουργεί σκιές για να κρυφτεί. Ας συνεννοηθούν τουλάχιστον μεταξύ τους. Ο επί 4,5 χρόνια υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης εμφανίστηκε για να πει «δεν φταίμε σε τίποτα εμείς», όπως άλλος Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έβρισκε κανένα λάθος». Αντίθετα, ο κ. Ζαχαριάδης σήμερα δήλωσε ότι «ποτέ δεν είπαμε εμείς ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς».

Απέναντι στη διαστρέβλωση και στα ψέματα χωρά μόνον η αλήθεια.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Στέλιου Πέτσα στο Twitter:

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ακόμη και οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη διαφωνούν με το «όλοι φταίμε» και την συγκάλυψη που επιχειρεί

Loading