Πέτσας: Η κυβέρνηση δεν εξετάζει να πάρει πίσω κάποιες από τις ελευθερίες (vid)

O αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας σε τηλεοπτική του εμφάνιση αναφέρθηκε στον τομέα της πανδημίας αλλά και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών

«Θα έπρεπε πιο γρήγορα να έχουν απελευθερωθεί δραστηριότητες για τους εμβολιασμένους για να παρακινηθούν οι συμπολίτες μας που έχουν δεύτερες σκέψεις ή είναι επιφυλακτικοί το καλοκαίρι και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη» είπε για την πορεία της πανδημίας και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση δεν εξετάζει να πάρει πίσω κάποιες από τις ελευθερίες. Θα είχαμε το αντίθετο αποτέλεσμα» τονίζοντας πως: «Θα είχαμε μεγάλο φρένο έτσι στον εμβολιασμό. Και εμείς θέλουμε να βάλουμε γκάζι στον εμβολιασμό. O ανεμβολίαστος πολίτης που έχει επιφυλάξεις- δεν μιλάω για τον αρνητή- θα πρέπει να βλέπει πλέον ότι είμαστε σε μια φάση που ή θα εμβολιαστεί ή θα νοσήσει».

Kαταδίωξη στο Πέραμα

«Περιμένω να δω τα αποτελέσματα της εξέτασης σε διοικητικό αλλά και δικαστικό επίπεδο. Είδα τους διαλόγους και γι’ αυτό γίνεται ο έλεγχος.», ανέφερε και τόνισε «Σε ένα θέμα όπως αυτό που εμπλέκεται μια ανθρώπινη ζωή η οποία χάθηκε, πρέπει να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης»

«Θα ήθελα να περιμένουμε να δούμε πως εξελίχθηκαν όλα τα θέματα γιατί είναι ένα πολύ βασικό θέμα η αίσθηση ότι η αστυνομία είναι κοντά στον πολίτη και παρεμβαίνει σε παραβατικές συμπεριφορές και ένα άλλο θέμα επίσης είναι να τηρούνται οι κανόνες εμπλοκής που προβλέπονται για τέτοιες περιπτώσεις»

«Λίστα Πέτσα»

«Κάναμε μια καμπάνια ενημέρωσης του κοινού για τον κορωνοϊό, ήταν μια σωτήρια καμπάνια. Νόμιμη και με διαφάνεια» σχολίασε για τη λεγόμενη «λίστα Πέτσα».

Δείτε επίσης: Μήνυμα του υφυπουργού Εξωτερικών προς τους απόδημους Έλληνες για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr