Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το πρόσωπο του κ. Αποστολάκη ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε αναγγείλει ότι δεν αποδέχεται την πρόταση της ΝΔ.
Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά σε πλήρη δημοσίευση του παρασκηνίου της πρότασης προς τον κ. Αποστολάκη τονίζοντας ότι ήταν ο ίδιος που πίεσε τις καταστάσεις.
Σύμφωνα με τις πηγές ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει πρόταση στον κ. Αποστολάκη για αν γίνει αναπληρωτής υπουργός με τον ίδιο να ζητάει να γίνει υπουργός πράγμα που δέχθηκε ο πρωθυπουργός λόγω της ιστορίας του.
«Θα τα δώσω όλα, σε ευχαριστώ για την τιμή», φέρεται να είπε ο κ. Αποστολάκης στην πρόταση που του έγινε, ενώ ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σήμερα όταν του τηλεφώνησαν από την Προεδρία γνωστοποίησε ότι θα μεταβεί με την σύζυγό του.
Η πηγή καταλήγει ρωτώντας τον κ. Αποστολάκη «Γιατί ο κ. Αποστολάκης έκανε πίσω; Από πού τον κρατάει ο ΣΥΡΙΖΑ;».
Δείτε επίσης: Κυβέρνηση: Σε εξέλιξη η ορκωμοσία των νέων μελών
- Εντυπωσιακό το Ολυμπιακό Χωριό του Μιλάνου για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026
- Πυρά στο πέρασμα Άλενμπι: Τραυματισμοί και θάνατοι σε νέο επεισόδιο έντασης
- ΟΠΑΠ: Εκδηλώσεις και δράσεις στα Ιωάννινα – Από τη McLaren F1 έως την έκθεση για τις γυναίκες
- Θρίαμβος του Λάιλς στα ημιτελικά των 200 μέτρων
- Σύλληψη καταζητούμενου της Interpol Σερβίας στην Αθήνα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr