ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

ΠΟΕΔΗΝ: Ένταση Πολάκη – Γιαννάκου – Πολάκης: «Η κυβέρνηση θέλει να βάλει τα ιδιωτικά συμφέροντα στην Υγεία»

Ένταση δημιουργήθηκε στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα, όταν ο Παύλος Πολάκης άρπαξε την ντουντούκα από τον Γιαννάκου.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης με το που άρπαξε την ντουντούκα από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ τόνισε ότι: «από το 1974 και μέχρι σήμερα καμία κυβέρνηση δεν έχει απολύσει δημοσίους υπαλλήλους. Κι αυτό το κάνει η ΝΔ για να βάλει τα ιδιωτικά συμφέροντα στην Υγεία, να κάνει τα δημόσια νοσοκομεία ιδιωτικού δικαίου και να προχωρήσει τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα

propoli

Επίσης ο κ. Πολάκης μιλώντας και για το 5 με 6 % των ανεμβολίαστων εργαζομένων ανέφερε ότι η κυβέρνηση «ενώ θα μπορούσε ένα 5% με 6% που είναι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί, να τους απορροφήσει σε θέσεις στα μετόπισθεν τους απολύει».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ παίρνοντας τον λόγο τόνισε ότι επί υπουργείας του Πολάκη δεν ενετάχθηκαν οι υγειονομικοί στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο κ. Πολάκης απατώντας τόνισε ότι: «Το ξέρεις ότι το θέμα ήταν δύσκολο, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να απολύουν υπαλλήλους. Σε μένα τα έκανες μπάχαλο κι εδώ δεν κάνεις τίποτα. Σε έχουν πάρει οι εξελίξεις από κάτω».

Δείτε επίσης: ΚΙΝΑΛ: Ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την επικουρική ασφάλιση

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading