(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ποιο είναι το αγαπημένο emoji του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη

Χαλαρή συζήτηση είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την κυρία Λίντα Ρότενμπεργκ και τον κ. Τεντ Σαράντος το βράδυ της Πέμπτης στη σκηνή του θεάτρου Ηρώδου Αττικού

Τον Αριστοτέλη θα επέλεγε ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αν είχε τη δυνατότητα να δειπνήσει με ένα πρόσωπο της αρχαιότητας. Και αν μπορούσε να γίνει θεός, θα ήθελε να είναι ο Ποσειδών. Όσο για το αγαπημένο του emoji, είναι η φατσούλα που κλαίει από τα γέλια.

Αυτά τουλάχιστον είπε ο ίδιος στις πιο χαλαρές στιγμές της δημόσιας συζήτησης που είχε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ πάνω στη σκηνή του θεάτρου Ηρώδου Αττικού με τη συνιδρύτρια της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Endeavor κυρία Λίντα Ρότενμπεργκ και τον co-CEO και Chief Content Officer της πλατφόρμας Netflix Τεντ Σαράντος.

Στόχος της εκδήλωσης που διοργάνωσαν από κοινού η Endeavor Greece (γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα) και η εταιρεία οπτικοακουστικής παραγωγής Faliro House ήταν η ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.

Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: Ενωμένοι απέναντι στις επιθέσεις της κλιματικής κρίσης – Ελλάδα και Γαλλία δίπλα-δίπλα για την προστασία της ζωής και της φύσης

Loading