Κεντρική ομιλία του υποψήφιου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Γερουλάνου στο Ωδείο Αθηνών. Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Πολιτική συγκέντρωση Γερουλάνου στο Ωδείο Αθηνών: «Η ψήφος είναι δύναμη ανατροπής» (pics)

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, μίλησε χθες βράδυ στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση, στο Ωδείο Αθηνών.

«Όταν όλα ξεκίνησαν με την κατάθεση της υποψηφιότητας και των υπογραφών των δημοκρατικών πολιτών από όλη την επικράτεια, είχα πει ότι ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όπου όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο», ανέφερε ο κ. Γερουλάνος και πρόσθεσε:

propoli

«Είμαστε σήμερα εδώ σε μια ακόμη πολιτική εκδήλωση, διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Θέλω να σας πω ποιος είμαι, τι πιστεύω, και να σας μιλήσω για το σχέδιό μας για την Αναγέννηση της χώρας και της παράταξης, το σχέδιο, που παρουσιάσαμε συζητώντας πολιτικά, σε όσο το δυνατόν περισσότερες γωνιές της Ελλάδας προλάβαμε […] Την ερχόμενη Κυριακή, είναι η ώρα να γίνει η καθεμιά και ο καθένας από εμάς η Αλλαγή που έχει ανάγκη η παράταξη και η Ελλάδα. Η συμμετοχή είναι σημαντική, η ψήφος είναι δύναμη ανατροπής και σας καλώ να είστε όλες και όλοι εκεί, γιατί η ελπίδα έχει φωνή, έχει όνομα, έχει τη φωνή και το όνομά σας».

Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση:

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Στις επόμενες εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ και ο ήλιος στη θέση που τους πρέπει (vid)

Loading