Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Στη Θεσσαλονίκη για τον Άγιο Δημήτριο και την 28η Οκτωβρίου

Στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου μεταβαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 18:30 η κ. Σακελλαροπούλου θα παραστεί σε εκδήλωση του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τους αγώνες της Κύπρου, όπου θα είναι και ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου η ΠτΔ θα μεταβεί στις 08:15 στον Λευκό Πύργο για την έπαρση της σημαίας και μετέπειτα θα μεταβεί στον Ι.Ν. Αγίου Δημήτριου για την δοξολογία.

Στις 13:30 θα παρακαθήσει σε γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, και το απόγευμα θα είναι στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

Αμέσως μετά, στις 18:30, θα παρακολουθήσει την τελετή εορτασμού του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, της 109ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί η ΠτΔ θα παραστεί στην ορκωμοσία των νέων αξιωματικών στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και στις 12:00 στα εγκαίνια του αρχείου Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Το απόγευμα στις 18:00 θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Φιλελληνισμοί, 1780-1860» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και στις 19:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στις 10:30 το πρωί στεφάνι στο Ηρώο του Γ ΄Σώματος Στρατού και εν συνεχεία, στις 11:00, θα παρακολουθήσει τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – Άρπαξε με βία αλυσίδα από τον λαιμό 49χρονης – Τον ακινητοποίησαν πολίτες

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr