ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI

Ραγκούσης: Τι προέβλεπε η Χούντα και τι το νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη (pics)

Ψέματα καταλογίζει ο Γιάννης Ραγκούσης στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όσον αφορά το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις.

Προκειμένου να υποστηρίξει τα λεγόμενά του, μάλιστα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει φωτογραφίες και πίνακες, συγκρίνοντας το νομοθετικό διάταγμα της Χούντας με το σημερινό νομοσχέδιο.

«Ιδού οι αποδείξεις για την αλήθεια καθώς και για τα ψέματά τους: Δείτε τι προέβλεπε το Νομοθετικό Διάταγμα της Χούντας και τι ακριβώς – ίδιο και χειρότερο – προβλέπει το Νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη για τις δημοκρατικές συγκεντρώσεις», αναφέρει ο κ. Ραγκούσης και προσθέτει:

«Δείτε και τις φωτογραφίες από 2 συγκεντρώσεις-μία έξω από το Κοινοβούλιο και μια έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών τον εφετινό Φεβρουάριο-των 50 ατόμων, πάνω στο πεζοδρόμιο, λόγω του ότι από το 2013 ισχύει το Προεδρικό Διάταγμα 120 που δίνει αυτήν ακριβώς τη δυνατότητα στην Ελληνική Αστυνομία.

Λένε ψέματα λοιπόν οι κ.κ. Χρυσοχοίδης-Μητσοτάκης ότι αυτοί θα καθιερώσουν μια τέτοια αρμοδιότητα για την ΕΛΑΣ, που δήθεν τώρα θα απαλλάξει τους πολίτες από την καθημερινή ταλαιπωρία των “50 ατόμων”.

Οι φωτογραφίες και οι πίνακες που επισυνάπτει ο κ. Ραγκούσης:

Δείτε ακόμη:
Καλαφάτης: «Καμία απαγόρευση συναθροίσεων»