Ράνια Θρασκιά: «Χρειάζεται από εμάς να εκπέμψουμε το μήνυμα της συγκροτημένης παράταξης και της Αριστεράς»

Με αφορμή την έναρξη του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ που ξεκινάει σήμερα στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, βρέθηκε καλεσμένη η Ράνια Θρασκιά, βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για να μιλήσει για την έναρξη του Συνεδρίου και ποιοι θα είναι οι στόχοι του.

«Μετά από μία παρατεταμένη κρίση και δυσκολία στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ νομίζω ότι οδηγούμαστε σήμερα στο συνέδριο με καλούς όρους. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος αυτού του Συνεδρίου θα εκπέμψουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη προς την κοινωνία».

propoli

Ακόμη, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι οδεύουν προς το Συνέδριο με ειρήνη και ανέφερε ότι δεν νιώθει ότι υπάρχει αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη.

Ως προς τις κινητοποιήσεις των αγροτών σημείωσε η κα Θρασκιά: «Στείλαμε ένα κοινό μήνυμα όλοι μας ότι η ξεχασμένη από την ΝΔ ελληνική περιφέρεια είναι εδώ, παρούσα και χωρίς αυτή δεν μπορεί να ζήσει η Ελλάδα. Δεύτερον, δεν λειτούργησε ο κοινωνικός αυτοματισμός που πήγε να περάσει η κυβέρνηση. Χρειαζόμαστε ελληνικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, ώστε και τα ενδιάμεσα καρτέλ και η αισχροκέρδεια να παταχθούν».

Για την δημοκοπική καθίζηση του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η βουλευτής ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος κα συμπλήρωσε: «Χρειάζεται από εμάς να εκπέμψουμε ένα άλλο μήνυμα, αυτό της συγκροτημένης παράταξης και της Αριστεράς».

Καταλήγοντας δήλωσε η Ράνια Θρασκιά: «Αυτές οι τέσσερις ημέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι είναι ημέρες ανάκαμψης και κυρίως κάλυψης εμπιστοσύνης προς του Έλληνες πολίτες που τους το οφείλουμε».

Δείτε επίσης: Αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Loading