Σ. Κασσελάκης για την έφοδο της αστυνομίας στον ΟΣΕ – Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα

Σ. Κασσελάκης – ΣΥΡΙΖΑ – Έφοδος της αστυνομίας στον ΟΣΕ- «Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα»

Ο Σ. Κασελλάκης τοποθετείται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ (πρώην Twitter) για την έφοδο της αστυνομίας στον ΟΣΕ λέγοντας χαρακτηριστικά «Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα».

propoli

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:

«Η αστυνομία κάνει έφοδο στον ΟΣΕ και κατάσχει τους σκληρούς δίσκους με τα πρωτότυπα ηχητικά των συνομιλιών των Τεμπών. Τώρα! Ένα χρόνο μετά το έγκλημα!»

Συνεχίζει με τα εξής ερωτήματα:

«Δηλαδή επί ένα χρόνο οι ανακριτικές αρχές δεν επιτελούν το λειτούργημά τους βασιζόμενες στο πρωτότυπο υλικό αλλά στο μονταρισμένο;

Δηλαδή ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης, που διαβεβαίωνε πως οι ανακριτικές αρχές είχαν τα πρωτότυπα ηχητικά στα χέρια τους από την πρώτη στιγμή, έλεγε ψέματα;

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα ήδη αναπάντητα από την κυβέρνηση κρίσιμα ερωτήματα: -Ποιος διέταξε το μοντάζ; -Ποιος διέταξε το μπάζωμα; -Ποιος μόνταρε; -Ποιος μπάζωσε; -Γιατί μόνταρε; -Γιατί μπάζωσε; -Ποιος έδωσε το μονταρισμένο υλικό σε φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ, λίγο πριν από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού περί «αποκλειστικά ανθρώπινου λάθους;»

«Σφίγγει ο κλοιός. Καμία συγκάλυψη δε διαρκεί για πάντα» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης

  • Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Δείτε Επίσης: Χρ. Σπίρτζης: «Ρωτήστε με ο, τι θέλετε με εξαίρεση τις οικογένειες και τους συγγενείς των πολιτικών μου αντιπάλων»

Loading