«Τους είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, που βιώνουν μια δύσκολη ασθένεια», δήλωσε η κ. Σακελλαροπούλου στους εργαζομένους του νοσοκομείου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε το Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας», ευχαριστώντας γιατρούς και νοσηλευτές, που καθημερινά βρίσκονται με πίστη και αυταπάρνηση της πρώτη γραμμή της μάχης.
Παράλληλα, η κυρία Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη της, στη γνώση και την εμπειρία τους και τόνισε ότι «τους είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, που βιώνουν μια δύσκολη ασθένεια» και καταλήγοντας, υπογράμμισε:
«Ελπίδα όλων είναι ότι ο καρκίνος, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, με πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και πρόσβαση στη θεραπεία, μπορεί να ιαθεί και οι ασθενείς να αντιμετωπίσουν το αύριο με περισσότερη αισιοδοξία».


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Ο πρόεδρος του Άρη στο δικαστικό Μέγαρο (pic)
- Ενωμένες οι Ενώσεις Καταναλωτών κατά του εμπορικού πολέμου ΗΠΑ – ΕΕ
- Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών – Κορίνθου: ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο
- Συνεργασία υπουργείων για την κατάργηση «δημοφιλών» πιστοποιητικών και τη βελτίωση της δημόσιας εξυπηρέτησης
- Συνεχίζεται η κακή πορεία των Μπακς με νέα ήττα από τους Χοκς – Εξαιρετική εμφάνιση από τον Αντετοκούνμπο
- Θέατρο Βασιλάκου: Η Νατάσα Εξηνταβελώνη πρωταγωνιστεί στο Girls & Boys του Dennis Kelly