Συνάντηση με τον πρόεδρο ου Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο είχε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ο κ. Σιζόπουλος, την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τις θέσεις του κόμματός του, καθώς και τις προοπτικές που διανοίγονται για επίλυση, στη δύσκολη διεθνή συγκυρία που διανύουμε.
Η κυρία Σακελλαροπούλου τόνισε ότι η επίλυση του Κυπριακού, το οποίο αποτελεί διεθνές ζήτημα εισβολής και κατοχής, αποτελεί πάντα κορυφαία προτεραιότητα για την Ελλάδα.
Επαναβεβαίωσε την πλήρη ελληνική υποστήριξη στις προσπάθειες για αμοιβαία αποδεκτή λύση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στη βάση των σχετικών Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας, του ευρωπαϊκού κεκτημένου και των θεμελιωδών αξιών και αρχών της ΕΕ.
Δείτε επίσης: Χατζηδάκης: Η ανεργία έπεσε στο 11,9% και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο
- Ο Γιώργος Πρίντεζης γιορτάζει τα 40 του χρόνια με εντυπωσιακό πάρτι
- Η επιθετικότητα της ολιγαρχίας κατά του κράτους και η προοπτική των νεοφιλελεύθερων αποτυχημένων κρατών
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Δημιουργούμε δημοσιονομικό χώρο, αυξάνουμε τις θέσεις απασχόλησης, ρυθμίζουμε τα κόκκινα δάνεια αγροτών και συνεταιρισμών»
- Λέσβος: Νεκρή γυναίκα σε βάρκα προσφύγων στον Άγιο Φωκά
- Νίκη για την ταινία «Anora» στα Independent Spirit Awards 2025