Σαουλίδης: «Ηθική και υλοποιήσιμη η πρόταση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την εξυπηρέτηση των κόκκινων δανείων» (vid)

«Το ζήτημα των τραπεζών είναι ένα θέμα το οποίο το αντιμετωπίζουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την πρώτη στιγμή της κρίσης μέχρι και σήμερα» ανέφερε ο κ. Σαουλίδης.

Ο δικηγόρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Αντώνης Σαουλίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Οι Απέναντι» στο ATLAS TV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμφωνία του υπουργείου Οικονομικών με τις τράπεζες για τα «κόκκινα» δάνεια.

Ο κ. Σαουλίδης μεταξύ άλλων είπε:

«Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει μια ηθική και υλοποιήσιμη πρόταση για την εξυπηρέτηση των κόκκινων δανείων. Ποια είναι αυτή; Στο ίδιο ποσό με το οποίο προτίθενται τα funds να εξαγοράσουν το «κόκκινο δάνειο» στο ίδιο ποσό να μπορεί και ο οφειλέτης να αγοράσει το δικό του δάνειο. Είναι ηθικό και ανθρώπινο, και αυτό οδηγεί σε συνθήκες κοινωνικής ειρήνης».

«Το ζήτημα των τραπεζών είναι ένα θέμα το οποίο το αντιμετωπίζουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την πρώτη στιγμή της κρίσης μέχρι και σήμερα. Οι τράπεζες αναχρηματοδοτήθηκαν πολλές φορές για να μη χαθούν οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών και για να έχουν τη δυνατότητα να στηρίζουν την ελληνική οικονομία, πράγμα το οποίο δεν το έκαναν τη δεκαετή περίοδο της οικονομικής κρίσης» συνέχισε ο κ. Σαουλίδης.

Δείτε επίσης: Π. Δαλαμπούρα: «Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έχει κάνει ένα δυνατό restart» (pics & vid)

Loading