Ποιοι είναι οι όροι που έχει ζητήσει η Ρωσία
Στη Λευκορωσία έχει φτάσει η αντιπροσωπεία της Ρωσίας έτσι ώστε να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία όπως αναφέρει το λευκορωσικό πρακτορείο BELTA ενώ σύμφωνα με το RT έχουν αρχίσει οι συνομιλίες.
⚡️⚡️⚡️Момент прибытия украинской делегации на переговоры с Россией
Как и ранее, украинская делегация прибыла в Беларусь с польской стороны. pic.twitter.com/X9Kt37b4YQ— БЕЛТА (@beltanews) Σε τρεις μέρες η συνάντηση στην ΑττάλειαΌπως φαίνεται βέβαια δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα, διότι μπορεί οι δυο πλευρές να είχαν συμφωνήσει να σταματήσουν τα πυρά έτσι ώστε να δημιουργηθούν ανθρωπιστικοί διάδρομοι, ωστόσο εν τέλει δεν συνέβη κάτι τέτοιο, με τις δύο πλευρές να κατηγορούν η μια την άλλη για αθέτηση της συμφωνίας.
⚡️⚡️⚡️Украинская делегация прилетела в Беловежскую пущу на переговоры с Россиейhttps://t.co/xBllEb4Uos pic.twitter.com/MepycODqZs
— БЕЛТА (@beltanews)