Σε Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Καισαριανή ο Δ. Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί αύριο και μεθαύριο τη Θεσσαλία, όπου θα συναντηθεί με αγρότες, πλημμυροπαθείς, σεισμόπληκτους και φορείς της περιοχής και θα μιλήσει σε εκδηλώσεις με τη συμμετοχή τους, στη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Την Παρασκευή θα μιλήσει σε μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη για τις ευρωεκλογές.

propoli

Τέλος, το Σάββατο θα μιλήσει σε εκδήλωση – συναυλία στην Καισαριανή, με τη συμμετοχή των Μ. Φαραντούρη και Φ. Βελεσιώτου, για τα 80 χρόνια από την Πρωτομαγιά του 1944.

Συγκεκριμένα:

–Την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 19.00, θα μιλήσει σε εκδήλωση στη Λάρισα με θέμα «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων του νομού Λάρισας και Μαγνησίας.

–Την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 10:00 πμ, θα συναντηθεί με εκπρόσωπους αγροτών από τα Παρακάρλια χωριά (Καλαμάκι, Αμυγδαλή, Καστρί), στις 12:30 το μεσημέρι με εκπροσώπους των σεισμόπληκτων περιοχών στο Δαμάσι Τυρνάβου και στις 13:30 θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή Τυρνάβου και τον δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή.

Στις 19:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Καρδίτσα με τίτλο: «Ο λαός της Θεσσαλίας με το ΚΚΕ, στον αγώνα για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους», με τη συμμετοχή εκπροσώπων μαζικών φορέων των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων.

–Την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 19.30, θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο με θέμα: “Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση – Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, του λαού!”.

–Το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 19.00, θα μιλήσει στην μεγάλη εκδήλωση – συναυλία που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής για τα “80 χρόνια από την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή”, στο Γήπεδο της Νήαρ Ηστ.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν η Μαρία Φαραντούρη και η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Δείτε επίσης: Νέα Αριστερά για γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Επείγουσες οι πολιτικές αντιμετώπισης και πρόληψης για την έμφυλη βία και κακοποίηση

Loading