(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σφοδρή σύγκρουση Γεωργιάδη – Φίλη στον αέρα: «Τον αφήνετε και μιλάει και διασύρει…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση ξέσπασε μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Νίκου Φίλη τη στιγμή που βρίσκονταν στον αέρα.

Όταν ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ξεκίνησε να απαντά στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη φράση «θυσία» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός, αλλά και τη φράση «ευκαιρία» που είχε πει ο ίδιος σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, η ένταση μεταξύ του ίδιου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη κορυφώθηκε.

propoli

«Όταν έδειξα στον @filis_nikos ότι ο @andreasxanthos είχε πει ότι η “τραγωδία στο Μάτι είναι ευκαιρία αναστοχασμού” κόντεψε να βγει από τα ρούχα του… και δεν με άφησε να ακουστεί ότι και ο @atsipras έχει πει 50 φορές για “τη θυσία του Παύλου Φύσσα” κ.λπ. Υποκριτές και λαϊκιστές που το μόνον που τους νοιάζει είναι να ρίξουν τον @kmitsotakis, ούτε που νοιάζονται να βρούμε τι πραγματικά έφταιξε για την τραγωδία», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γεωργιάδης: Πιστεύω πραγματικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται πλέον μόνον για τη μικροκομματική εκμετάλλευση αυτής της φοβερής τραγωδίας. Και παίρνω ως παράδειγμα αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο. Μιλάει ο Μητσοτάκης στο Μαρούσι, βγάζουν ανακοίνωση ότι μίλησε για τη θυσία στα Τέμπη που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο κράτος και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε απαράδεκτο, πώς το είπε αυτό ο Μητσοτάκης, δεν ντρέπεται κ.λπ.

Μπορεί να έρθει η κάμερα να δείξω κάτι; Την ευκαιρία αναστοχασμού τη βλέπετε; Βγήκε ανακοίνωση για τον Ανδρέα Ξανθό που έβλεπε το Μάτι ως ευκαιρία;

Φίλης: Απολογείσαι συνέχεια και σπεκουλάρεις.

Γεωργιάδης: Δεν είστε δικαστήριο για να κάνετε ενόχους εσείς. Πάμε, τώρα, Τσίπρας, ακούστε τι είχε πει ο Τσίπρας.

Φίλης: Τον αφήνετε και μιλάει και διασύρει… αυτό κάνει τόση ώρα. Δεν ντρέπεται τόση ώρα; Δεν ντρέπεται;

Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας έχει πει πενήντα φορές για τη θυσία του Παύλου Φύσσα που έσωσε τη χώρα από τη Χρυσή Αυγή. Γιατί δεν βγήκε ανακοίνωση για τον Τσίπρα που είπε αυτές τις λέξεις; Ακούστε τώρα γιατί σας το λέω. Γιατί είναι ψεύτες και υποκριτές. Άμα λέει ο Ξανθός “ευκαιρία” είναι καλό, άμα το λέει ο Γεωργιάδης είναι λάθος.

Φίλης: Ντροπή σου! Ντροπή σου!

Γεωργιάδης: Εσύ θα απολογηθείς, όχι εγώ. Εσύ θα απολογηθείς για όλα αυτά που έχεις κάνει στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Με μπλούζα για τα Τέμπη στη Βουλή η Μαρία Αμπατζίδη – «57 νεκροί, 156 υποκριτές»

Loading