Σήμερα η συνάντηση Μητσοτάκη-Χαρδαλιά: Με σφραγίδα του πρωθυπουργού η επιλογή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα στις 14:00 με το Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος πήρε και επίσημα χθες το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας και θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στη θέση του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Η επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος θα παραιτηθεί απ’ τα υπουργικά του καθήκοντα, προέκυψε κατόπιν διεργασιών, αλλά και επικοινωνίας του ιδίου με τον πρωθυπουργό, ενώ τα στοιχεία που συνεκτιμήθηκαν ήταν αφενός ή πολυετής πείρα του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφετέρου τα πολιτικά «διαπιστευτήριά» του σε καίριες θέσεις, όπως για παράδειγμα στη διαχείριση της πανδημίας.

propoli

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με έντονο αυτοδιοικητικό παρελθόν, έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για 12 χρόνια, περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του τομέα αυτοδιοίκησης της Ν.Δ.

Χθες υπουργοί και πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με αναρτήσεις τους στα social media, δήλωναν την στήριξή τους στο Νίκο Χαρδαλιά εκφράζοντας την πανστρατιά ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου μετά τις αναταράξεις από την υπόθεση Πατούλη.

Δείτε επίσης: Επίσημο: Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ ο Νίκος Χαρδαλιάς

Loading